Dynamická logistika generuje nové nároky aj na WMS - Szmrecsányi, Tomáš
Využívanie systému WMS (warehouse management system) vo veľkých skladoch. Digitálna transformácia logistických procesov. Efektívne, presné a rýchle skladové procesy. Nástup celopodnikového ERP systému. Priestor pre špecializované riešenia WMS. Nová generácia systémov riadenia zásobovania. Výhody inteligentného riadiaceho modulu.