Prichádza éra automatizácie potravinárskych skladov - Szmrecsányi, Tomáš
Generačná zmena v riadení zásob a skladu aj v oblasti potravinárstva. Nová generácia WMS (warehouse management system) - WES systémy (warehouse execution system). Skladovanie potravinárskych výrobkov v skladoch spoločnosti Hopi SK. Ambiciózne plány pri automatizácii skladov. Manipulačná technika.