Human Resource and Corporate Culture: Gender-based Differences in the Assessment - Lorincová, Silvia
Podniková kultúra súčasťou moderného riadenia podniku. Podnikové kultúry ako dôležitý faktor úspešného podnikania, najmä v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Skúmanie rodových rozdielov v hodnotení podnikovej kultúry v podnikoch na Slovensku.