Sestry v procese celoživotného vzdelávania - Štefková, Gabriela
Prezentácia výsledkov prieskumu zameraného na význam celoživotného vzdelávania z pohľadu sestier pracujúcich v primárnej a sekundárnej zdravotnej starostlivosti. Zber dát sa realizoval zámerným výberom a neštandardizovaným anonymným dotazníkom v decembri 2018 až februári 2019. Výsledky ukázali, že sestry majú záujem sa celoživotne vzdelávať, pričom najefektívnejšou formou sú semináre.