<The> Concequences of Psychosocial Risks in the Workplace in Legal Context - Seilerová, Monika
Slovenská legislatíva a hodnotenie a prijatie opatrení proti psychologickému pracovnému zaťaženiu vrátane kontrolného mechanizmu. Analýza právnej úpravy duševnej práce a jej nedostatky. Zodpovedné právne vzťahy, ktoré vznikajú v súvislosti s prítomnosťou psychosociálnych rizík na pracovisku, najmä v súvislosti s ich vplyvom na zdravie zamestnancov, ich následnými právnymi nárokmi a dĺžkou trvania pracovného pomeru.