Alternatívne pohony budúcnosťou pre zásobovanie v mestách - Szmrecsányi, Tomáš
Logistické a prepravné firmy sa stále viac zameriavajú na zelené alternatívy. Platí to najmä v prípade zásobovania v mestách. Cielia na udržateľnosť a zníženie uhlíkovej stopy vrátane rozširovania svojich flotíl a vozidiel na elektrický, resp. alternatívny pohon. Využitie alternatívnych pohonov ešte stále vyžaduje vysokú počiatočnú investíciu. Logistické spoločnosti ponúkajú riešenia, ktoré kombinujú komfort pre spotrebiteľa a súčasne znižujú emisie.