Využitie fytoterapie u seniorov - Moraučíková, Eva
Využitie fytoterapie ako zmiernenie príznakov starnutia u starších ľudí. Prehľad niektorých liečivých rastlín, ktoré je možné pri liečbe seniora využiť. Potreba riešiť vzdelávanie zdravotníckych pracovníkov v oblasti fytoterapie.