Comparative Analysis of Motivation of Civil Servants and Puplic Servants in the Local State Administration - Case Study of Slovakia - Vlacseková, Dominika
Komparatívna analýza motivácie štátnych zamestnancov a štátnych zamestnancov v miestnej štátnej správe na Slovensku. Rozdiely medzi dvoma skupinami zamestnancov pracujúcich v miestnej štátnej správe. Štátni zamestnanci a zamestnanci vo verejnej službe.