[Zákon o dohľade nad finančným trhom] - Veterníková, Mária, 1964-
Recenzia na publikáciu Zákon o dohľade nad finančným trhom: komentár, ktorá prináša rozbor osobitostí regulácie dohľadu nad finančným trhom a komplexne spracováva komentár k právnemu predpisu zákona č. 747/2004 Z.z. o dohľade nad finančným trhom a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.