Energy and Emission Efficiency of the Slovak Regions - Baláž, Vladimír
Skúmanie meniacich sa regionálnych modelov energetickej a emisnej efektívnosti v slovenských regiónoch v období rokov 2008 - 2018. Skúmanie literatúry o kľúčových prístupoch k hodnoteniu energetickej a emisnej účinnosti. Diskusia o výhodách a nevýhodách konkrétnych metód. Použitie modelu analýzy dátového obalu na analýzu meniacich sa vzorcov energetickej a emisnej účinnosti.