Restarting the EU Car Industry - Long-Distance Race? - Nemcová, Edita
Trendy vývoja automobilového priemyslu v prvých dvoch desaťročiach 3. tisícročia. Analýza obdobia krízy 2008, vyrovnávanie sa s jej dôsledkami. Pokrízový vývoj automobilového priemyslu EÚ. Pandémia koronavírusu a jej vplyv na daný priemysel, a to na produkciu a zamestnanosť. Hodnotenie jednotlivých opatrení. Perspektívy ďalšieho rozvoja tohto odvetvia.