Innovations in the Distribution of Intellectual Property in the Digital Era - Matušovič, Martin
Cieľom práce je skúmať inovácie z hľadiska aktualizácie ich typológie so zameraním na sociálne inovácie, skúmať produkty nehmotného vlastníctva v podniku ako aj distribúciu vybraných nehmotných produktov z pohľadu spotrebiteľa. Význam vybraných parametrov a platforiem pre audiovizuálnu distribúciu.