Fuzzy Controller Design and Co-Simulation of Automatic Parking System - Cigánik, Jan
Cieľom práce je navrhnúť metodickú kontrolu procesu parkovania pomocou fuzzy logiky. Zjednodušené vozidlo, v ktorom bude realizovaný návrh, je vyrobené v prostredí MSC Adams. Tento vytvorený model vozidla sa následne exportuje do Matlab Simulink.