Development of a Decision Support System in Project Management - Preobrazhenskiy, Andrey
Analýza procesu riešenia aktivít projektových úloh s cieľom vyvinúť koncepčný model informačnej podpory rozhodovania. Simulačný systém slúži na podporu rozhodovania a ukazuje, ako sa informácie ukladajú do internej databázy.