Koronavírus - opatrenia v oblasti dane z príjmov - Vidová, Michaela
Popis opatrení v oblasti dane z príjmov. Daňové priznanie k dani z príjmov. Poukázanie a použitie podielu zaplatenej dane. Opatrenia v oblastí závislej činnosti. Zúčtovanie preddavkov.