Evaluation of the Effects of Intervention Programs for Unemployed: An Overview of Methods - Vrbka, Jaromír
Meranie vplyvu politík zamestnanosti pre záujemcov o prácu. Predstavenie štatistických a ekonometrických metód hodnotiacich vplyv intervenčných programov. Analýza použitia metód v štúdiách členských štátov EÚ.