Vodík do každé domácnosti - Dytrych, Simon
Vykurovanie domácností zemným plynom výraznou mierou prispieva k znečisťovaniu ovzdušia. Britskí vedci zvažujú, že po malých úpravách súčasná plynárenská infraštruktúra môže byť nahradená bezemisným vodíkom. Alternatívou je elektrifikácia. Prekážky pri využití vodíka - bezpečnosť, financie.