Daň z príjmov - príklady problematických okruhov z praxe - Petrovická, Iveta
Vysvetlenie niektorých frekventovaných otázok k dani z príjmov právnickej osoby a pomoc pri ich správnom posúdení vo vzťahu k zisťovaniu základu dane za príslušné zdaňovacie obdobie.