Návratné zdroje financovania v roku 2020 - Konečná Veverková, Ingrid
Návratné zdroje financovania, podmienky ich prijímania a použitia v obci a vo vyššom územnom celku od 1. januára 2020. Návratné zdroje financovania a finančné výkazy. Sledovanie vývoja dlhu a splátok návratných zdrojov financovania a prehľad regulačných opatrení.