Zaručená elektronická fakturácia vo verejnom obstarávaní - Kolembus, Anton
Popis a praktický rozbor zákona o zaručenej elektronickej fakturácií a centrálnom ekonomickom systéme, ktorým dochádza k zavedeniu povinnosti prijať a spracúvať zaručené elektronické faktúry v procese verejného obstarávania.