Porovnávanie v transferovom oceňovaní a výber metódy - praktické aspekty - Kočiš, Michal
Návod pre daňové subjekty, ako postupovať pri analýze porovnateľnosti a pri výbere a uplatňovaní metód transferového oceňovania. Vysvetlenie metodológie transferového oceňovania a analýza jeho fáz.