Otázky k vyplateniu dividend, kapitálového fondu z príspevkov a k iným špecifickým druhom príjmov - Cígerová, Nadežda
Fokus na niektoré vymedzené druhy príjmov (podiely na zisku, príjem z kapitálového fondu z príspevkov, príjem z titulu vyplatenia likvidačného zostatku a pod.) vo väzbe na daňový, ale aj účtovný aspekt. Praktické návody a príklady.