Odpisy dlhodobého hmotného majetku od januára 2020 - Paliderová, Martina
Definovanie dlhodobého hmotného majetku. Účtovné odpisy a daňové odpisy. Zmeny odpisovej skupiny či doby odpisovania. Zaokrúhľovanie v daňových odpisoch. Určovnie odpisov z hmotného majetku podľa rokov.