Odpočítanie DPH - hmotnoprávne a procesnoprávne podmienky - Betáková, Jaroslava
Právo na odpočítanie DPH podľa slovenského práva. Vplyv rozhodnutí Súdneho dvora EÚ pri aplikácii DPH. Procesnoprávne podmienky preukázania práva na odpočítanie DPH. Príklady z praxe.