Efektívne rozhodovanie pri obnovení činnosti podniku a cash flow - Böszörményi, Jana
Účtovné štandardy a cash flow. Finančné riadenie a rozhodovanie v súvislosti s COVID-19. Význam súvahy v spojitosti s cash flow. Cash flow a jeho metódy - čistá priama metóda, nepravá priama metóda a nepriama metóda. Cash flow z prevádzkovej či investičnej činnosti.