Nevyčerpané prostriedky z predchádzajúcich rokov použité v roku 2020 - Urbanová, Terézia
Podľa zákona č. 583/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy je obec povinná po skončení rozpočtového roka spracovať údaje o rozpočtovom hospodárení súhrnne do záverečného účtu obce, kde uvedie aj informácie o nevyčerpaných účelovo určených prostriedkoch. Nevyčerpané prostriedky zo ŠR z roku 2019 použité v roku 2020 - bežný a kapitálový transfer. Vrátenie nevyčerpaných prostriedkov zo ŠR. Rozpočtová organizácia zriadená obcou a príspevková organizácia zriadená obcou - bežný a kapitálový transfer.