<An> Investigation of The Role of Entrepreneurship Agencies for Entrepreneurship Development in Nigeria - Kowo, Solomon Akpoviroro
Úlohy podnikateľských agentúr pri rozvoji podnikateľských činností v Nigérii. Zameranie sa na výzvy a problémy daných agentúr pri podpore podnikania. Kvalitativný výskum založený na rozhovoroch. Apel na angažovanie mládeže.