Dočasná ochrana pred veriteľmi v súvislosti s COVID-19: ako a prečo sa o ňu snažiť a aké prináša obmedzenia - Magočová, Barbora
Čo všetko musí alebo nesmie podnikateľ spĺňať, aby mal na ochranu štátom nárok. Konkrétne kroky, ktoré musí podniknúť, aby ochranu získal. Benefity poskytnutia dočasnej ochrany. Formálne podmienky poskytnutia. Obrana proti odmietnutiu poskytnutia dočasnej ochrany. Zrušenie dočasnej ochrany súdom.