Business Model Transformation - Challenges for the Management of the Health Care Entity - Szewieczek, Aleksandra
Identifikácia a klasifikácia bariér a motívov transformácie obchodných modelov v zdravotníckych organizáciách. Daňová optimalizácia a obmedzená dostupnosť zdrojov ako určujúce faktory. Vykonané metódy pozorovania, rozhovorov a prípadovej štúdie.