Rozdíl v odměňování žen a mužů a rodičovství - Krížková, Alena
Príčiny vysokých rozdielov v priemerných mzdách mužov a žien. Výsledky výskumu, podľa ktorého ČR vykazuje jeden z najväčších rozdielov v rámci EÚ. Odporúčania a prínosy sledovanosti týchto meraní.