Prehľad absolventov slovenských vysokých škôl za školský rok 2018/2019 - Filčák, Tomáš
Charakteristika absolventov. Analýza absolventov slovenských vysokých škôl podľa vybraných znakov. Pozornosť zameraná podľa typu vysokej školy, pohlavia, študijného odboru, stupňa a formy štúdia. Najviac absolventov končiacich štúdium na verejných vysokých školách, percentuálny podiel výrazne vyšší, než podiel absolventov súkromných vysokých škôl.