Mýty a skutečnost kolem změn klimatu - Adámková, Alena
Zodpovednosť voči životnému prostrediu by mala byť súčasťou našej každodennej morálky, hovorí Michal V. Marek riaditeľ Ústavu výskumu globálnej zmeny Akadémie vied ČR, ktorý odpovedá na najčastejšie argumenty popieračov klimatickej zmeny.