Práca z domu, tzv. home office - Mičudová, Tatiana
V pracovnom práve sa flexibilita prejavuje v tzv. flexibilných formách zamestnania, ktoré sú alternatívou k tradičnému pracovnému pomeru. Medzi flexiblné formy zamestnávania patrí aj domácka práca a telepráca. Podmienky výkonu domáckej práce, telepráce, ale aj home office. Výhody a nevýhody home office. Kontrola zamestnancov pracujúcich z domu.