Príspevok obce na rekreáciu a na športovú činnosť dieťaťa svojho zamestnanca - Marcin Jakubíková, Hana
Podmienky poskytovania príspevku na rekreáciu zamestnanca obce a príspevku na šport dieťaťa zamestnanca, ktorý obec môže poskytovať od 1.1.2020. Oprávnené výdavky a obsahové náležitosti dokladov preukazujúce rekreáciu zamestnaca obce či preukazujúce návštevu denných táborov, detských táborov dieťaťa a športovú činnosť. Interný predpis obce pre jej sociálnu politiku. Účtovanie príspevku na rekreáciu a príspevok na šport dieťaťa.