Government and Business Interaction in Eastern Europe: Specific Features of the Public-private Partnership - Volokhova, Natalia
Najobľúbenejšie modely interakcie medzi vládnymi orgánmi a súkromným sektorom alebo verejno-súkromným partnerstvom (PPP) ako - model spolupráce, koncesný model, leasingový model, model operátora, zmluvný model. Mechanizmy interakcie medzi podnikmi a vládou vo východnej Európe. Príklady najúčinnejšej spolupráce, príčiny zlyhaní niektorých projektov, príčiny potenciálnych problémov, rizík a rozvoj. Najuniverzálnejšie spôsoby na zlepšenie interakcie medzi podnikom a vládou.