Výkazníctvo štátnej správy a samosprávy v období pandémie - Majorová, Miriam
Zameranie sa na časť zákona č. 67/2020 Z.z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19, ktorá sa priamo vzťahuje k výkazníckym povinnostiam organizácií štátnej správy a samosprávy. Zákon č. 67/2020 Z.z. upravuje rôzne oblasti, ktorých regulátorom je Ministerstvo financií SR. Jednou z takýchto oblastí je úprava lehôt na zostavenie, resp. predloženie účtovných a finančných výkazov.