Daňová podpora elektromobilov - Brnová, Miroslava
Zavedenie zvýhodneného spôsobu odpisovania elektromobilov oproti automobilom s iným pohonom. Nová odpisová skupina 0 zavedená od 1.1.2020. Praktické príklady.