Možnosti využitia tuhého paliva vyrobeného z odpadu na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Informácia o energetickom využití odpadov na Slovensku. Možnosti využitia alternatívnych tuhých palív (TAP), ich ekonomická a environmentálna efektivita v elektrárni Vojany. Obmedzenia využívania TAP. Legislatíva týkajúca sa využitia biomasy a odpadov ako paliva.