Preddavky na daň z príjmov fyzickej osoby v roku 2020 - Jambrichová, Silvia
Dôležité zmeny, ktoré priniesol zákon č. 301/2019 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov s účinnosťou od 1. januára 2020. Preddavky na daň v roku 2020 do lehoty na podanie daňového priznania za rok 2019. Preddavky na daň v roku 2020 od prvého dňa nasledujúceho po uplynutí lehoty na podanie daňového priznania za zdaňovacie obdobie roka 2019. Platenie preddavkov na daň inak. Praktické príklady.