Digital Transformation of Modern Quality Management - Mayakova, Anna
Špecifiká a hlavné trendy a riziká transformácie digitálneho manažérstva kvality ako celku, ako aj vývoj moderného manažmentu kvality v kontexte digitalizácie. Súbor kľúčových trendov a rizík digitálnej transformácie riadenia kvality. Pozitívne hodnotenie rozvoja moderného riadenia kvality z hľadiska digitalizácie, v rámci digitálnej expanzie aj rozšírený model riadenia kvality.