Novely daňového poriadku s účinnosťou od roku 2019, 2020 a 2021 - Jurčíková, Božena
Rozsiahla novela daňového poriadku zameraná predovšetkým na zníženie administratívnej záťaže daňového subjektu pri správe daní, zefektívnenie výberu daní a legislatívne úpravy ustanovení daňového poriadku. Štyri novely daňového poriadku. Komentár k ustanoveniam, ktoré boli predmetom legislatívnej úpravy (tretej) novely.