Produkcia komunálnych odpadov na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Vývoj produkcie komunálneho odpadu v SR. Bilancia vzniku odpadov v SR v tonách v rokoch 2013-2018. Množstvo komunálnych a drobných stavebných odpadov v SR za roky 2010, 2017 a 2018.