Legislatívne zmeny v mzdovej učtárni v roku 2020 - Matlovičová, Iveta
Legislatívne zmeny, ktoré majú priamy dopad na vedenie a spracovanie mzdového účtovníctva. Zmeny v sociálnom poistení. Zamestnanci s odvodovou úľavou. Zmeny pri dôchodkovom veku za výchovu dieťaťa. Zmeny v zdravotnom poistení. Zmeny vo verejnom a štátnom sektore.