Štatutárny orgán ako pracovník podľa práva EÚ a európske procesné právo - Barancová, Helena
Postavenia členov štatutárnych orgánov obchodných spoločností - hľadisko posudzovania právnej korektnosti ich včlenenia do pojmu zamestnanec podľa Zákonníka práce. Pojem pracovník a individuálne pracovné zmluvy z hľadiska európskeho procesného práva. Pojem pracovník podľa práva EÚ. Pojem individuálna pracovná zmluva. Privilegovaná procesnoprávna ochrana pracovníka podľa nariadenia Brusel I.