Záverečný účet obce za rok 2019 - Konečná Veverková, Ingrid
Obce zostavujú záverečné účty v čase mimoriadnej situácie, ktorá bola na území Slovenskej republiky vyhlásená v súlade zo zákonom č. 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvateľstva v znení neskorších predpisov z dôvodu ochorenia COVID-19 spôsobeným vírusom SARS-CoV-2. Mimoriadna situácia a schválenie záverečného účtu. Zostavenie záverečného účtu. Zmeny pri predkladaní a zverejňovaní záverečného účtu obce. Prebytok rozpočtu alebo schodok rozpočtu.