Zákon o zadávání veřejných zakázek v ČR de lege lata a de lege ferenda - Marek, Karel
Nová česká právna úprava v oblasti verejného obstarávania. Otázka, či sa budú zákazky zadávať menej formálnych spôsobom a aj prostredníctvom elektronizácie. Porovnanie verejného obstarávania v SR a ČR. Kto sa považuje za zadávateľa. Legislatívna úprava, diskusia, druhy a priebeh riadenia zákaziek.