Systematika európskeho normatívneho rámca financovania služieb všeobecného hospodárskeho záujmu - Lapšanský, Lukáš
Normatívne vyjadrenie miesta služieb všeobecného hospodárskeho záujmu (SVHZ) v právnom poriadku EÚ. Tento rámec upravuje viacero prípustných režimov náhrady za poskytovanie SVHZ. Predstavenie jednotlivých prípustných režimov podľa fázy súťažnej analýzy, do ktorej spadajú. Spoločné a rozdielne podmienky prípustnosti režimov náhrady za poskytovanie SVHZ.