Daň z nehnuteľností ako významný zdroj financovania územnej samosprávy - Belkovicsová, Daša, 1982-
Postavenie a význam daňových príjmov v rozpočtoch samospráv s dôrazom na majetkové dane a ich aplikovanie na príklade krajských miest v Slovenskej republike. Daňové príjmy na úrovni územnej samosprávy. Daň z nehnuteľností z pohľadu krajských miest SR.