Konvergencia kapitálovej štruktúry nefinančných podnikov v krajinách V4 - Šlampiaková, Lea, 1992-
Konvergencia finančných systémov prostredníctvom kapitálovej štruktúry nefinančných podnikov. Analýza vykonaná medzi krajinami V4. Finančná štruktúra tvorená pasívnymi zložkami ako vlastné imanie, bankové úvery, dlhové cenné papiere a obchodné úvery v krajinách V4.