Využívanie zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia v medzinárodnom daňovom plánovaní slovenskými spoločnosťami - Ištok, Michal
Využívanie zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia (ZZDZ) a ich nezastúpiteľná úloha v medzinárodnom daňovom plánovaní medzi Slovenskou republikou a vybranými jurisdikciami. Možnosti presunu zdaniteľného zisku prostredníctvom vybraných ZZDZ, aktuálne trendy v boji proti zneužívaniu ZZDZ.